Satın Almadan Önce Yangın Çıkış Kapısı Things To Know

Wiki Article



Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine sağlamlıklı şekilde değirmek başüstüneğu dâhilin, olanaklı olan en kısa sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini hazırlamak için önlem hileınmaktadır.

Yangın baplarının ve henüz birfena yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nite esenlandığını öğrenmek kabilinden asıl durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Üretim aşamasından yöntem şartnameye makul olarak hazırlanmak zorundadır, aha bu yüzden çallıkışacağınız Yangın Kapısı firmasının CE Belgesini, TSE Belgesini ve Kapasite raporunu istemeyi ihmal etmeyinız.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa değaksiyonebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Sıcaklıkla genleşerek tütünı sızdırmayan özel conta ve hırse dayanıklı kadeh ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Malzeme: Yangın baplarında genellikle çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı Yangın Kapısı henüz dirençlidir.

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla sınav edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve gerçek çtuzakışması önemlidir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapsı ivedi çıkış için kullanılacaksa o hengâm zaruri koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics Yangın Kapısı Fiyatları the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Yangın yönetmeliğine onat bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması bünyelabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması Yangın Çıkış Kapısı mümkündür.

Report this wiki page